Utbildning

Vilken utbildning behöver jag?

Den utbildning du behöver beror på vilken typ av test du ska skriva. Välj det alternativ nedan som passar bäst in på din situtation.

Grundutbildning

Grundutbildningen är till för de som inte tidigare har en licens hos Insuresec. Den är betydligt mer omfattande än kunskapsuppdateringen.


Grundutbildningen är helt anpassad för gällande kunskapskrav.


Grundutbildningen är också användbar för alla försäkringsdistributörer, oavsett om det rör sig om ett försäkringsbolag eller försäkringsförmedlare.

Utbildning för ledningslicens

Utbildningen för ledningslicensen är till för de som inte tidigare har en licens eller ett cerifikat hos Insuresec. Ledningslicensen är anpassad för kraven som ställs på en ledningsperson, dvs styrelseledamot eller någon som ingår i försäkringsdistributörens ledning.


Utbildning för kunskapsuppdatering

Kunskapsuppdateringsutbildningen är till för de som redan har en gällande licens eller ett certifikat hos Insuresec och som behöver en årlig kunskapsuppdatering.


Kunskapsuppdateringen är helt anpassad till gällande kunskapskrav. Kunskapsuppdateringen finns även för tidigare år för den som behöver "läsa ikapp".

Utbildning för investeringsrådgivning

Utbildningen för investeringsrådgivning är avsedd för de som vill ta en licens hos Insuresec för mer avancerade finansiella produkter eller som behöver mer avancerade kunskaper om investeringsprodukter. Denna licens ersätter den tidigare "Avancerad rådgivning".


Vill du testa ett avsnitt gratis innan du bestämmer dig?


Det går alldeles utmärkt. Det är bra att du vet hur utbildningarna är upplagda så du vet om de passar ditt sätt att lära dig.


Klicka på knappen nedan. Du förbinder dig inte till någonting och du behöver inte köpa något. Däremot är du alltid välkommen tillbaka för att beställa om du gillar det du ser!